tiistai 14. toukokuuta 2013

Rakkautta ensisilmäyksellä ja pientä shoppailua

Mä olen nyt aivan rakastunut, nimittäin Horze susies ratsastussaappaisiin! Käytiin tosiaan tänään Horzessa, jossa halusin sovittaa kyseisiä saappaita. Tarjolla oli koko 40, vaikka etsin kokoa isompaa mutta sovitin kuitenkin. Yllätyin todella, että sain saappaat jalkaani ja vielä siitä, että koin rakkautta ensisilmäyksellä. Saappaat olivat juuri mun tyyliset ja tuntuivat jalassa hyvältä, mikä on tärkeintä. Nämä saappaat haluan, mutta valitettavasti kokoa 41 ei ollut saatavilla, enkä halunnut ostaa 40, etten tulisi katumaan. Horzeen kuitenkin pitäisi saapua lisää kokoja, joten n. kahden viikon päästä toivottavasti mennään käymään uudestaan. Jos kokoja ei ole edelleenkään saatavilla, niin tilataan netistä.
Kaupassa ei valitettavasti ollut myöskään suitsia, mitkä olisin Matille halunnut. Joten nekin tilataan netistä, elleivät ole tulleet silloin kun seuraavan kerran Horzeen mennään.
En kuitenkaan lähtenyt kaupasta tyhjin käsin, sillä mukaan tarttui 3 paria ratsastussukkia, joita omasta mielestäni ei ole koskaan liikaa! Lisäksi lähdettiin metsästämään nahkaisia kannusremmejä, mutta ostettiinkin kokonaan uudet kannukset joiden mukana tulivat nailonremmit.

3 paria ratsastussukkia Horze 7,50€
Spurs 18mm kannukset 7€ Horze
 Lisäksi poikettiin vielä Hööksissä, mistä mukaan tuli lippis kesää varten. En lippistä ostellessa katsonut merkkiä tai muutenkaan väriä, joten Jh collectionin musta lippis tarttui mukaan sen hinnan takia.
JH collectionin lippis 7,90 Hööks

 Lisäksi vielä muutama kuva Matista kun päästettiin se hetkeksi vihreälle (:


2 kommenttia:

  1. Miks ostat kannukset jos et Matilla edes käytä niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matilla en tosiaan käytä kannuksia, muttei se ole ainoa hevonen jota elämäni aikana tulen ratsastamaan. Käytän leireillä ja muilla hevosilla usein kannuksia.

      Poista