sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ihana kesäpäivä ja ulkoasun päivittelyä!

Voi vitsi tänään on ollut hieno ilma. Ite ajattelinkin jo aamulla, etten edes menisi tänään tallille, vaan ottaisin aurinkoa kotipihassa. No, eipä se sitten niin mennyt, vaan tallille oli pakko lähteä omasta innokkuudesta johtuen.
Mattikin oli pirteällä päällä ja tuli tallilla heti sellanen olo, että "ihanaa olla heppatyttö"! Meidän talliin on tullut jo inhottavasti hyttysiä, mutta onneksi oli vielä hyttysmyrkkyä hoitoämpärissä.

Juoksutin Matin kentällä molempiin suuntiin ja oli tosi letkeen näköstä menoa. Päätin sitten mennä käveleen tielle, huhhuh mikä virhe. Tajusin jossain vaiheessa matkaa, että ei mun peruskunto oikeen ollutkaan viel kunnossa ja olin ihan kuollut kilometrin jälkeen. Olihan se mukavaa kävellä ja samalla saada rusketusta pintaan. Matti näki välillä ufoja ojassa, mutta muita ongelmia ei tullut.
Pistän vähän kännykkäkuvia tämänpäiväisestä.



Illalla sain sitten inspiraation uuteen ulkoasuun. Bloggerissa nähtävästi joku ongelma, kun jos yrittää ladata koneelta läpinäkyvän bannerin, se muuttaa läpinäkyvät osat mustiksi.. Latasin sitten photobucketin kautta, mutta hirvittävän pieneksi tuo tuli... En oikeen tiedä, pidänkö ulkoasusta vai en. Mutta, ensi viikolla pääsen ratsastamaan taas, ainakin käyntiä, joten siitä infoilen sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti