perjantai 24. toukokuuta 2013

Ostoksia ja muita kuulumisia

Heippa hei!
Ollaan Matin kanssa pikkuhiljaa siirtymässä taas normaaliin elämään ja molempien kunnon mukaan treenaus kovenee. Omalta osaltani pystyn tekemään tallilla kaikki asiat normaalisti, mutta harjoitusravissa istumista en tee kauaa kerrallaan. Tänään iltapäivällä tallille ja oonki miettiny että jos pitäisin taas kuolaimettomat ja menisin niillä.

Sitten niihin ostoksiin, viime viikolla käytiin ostamassa minulle muutama tarpeellinen juttu. Ensimmäisenä voisin mainita ratsastussaappaat. Minulle pistettiin tilaukseen Horze susiesin ratsastussaappaat kokoa 41, mutta kun koitin niitä, olivat naurettavan isot. Kävimme siis ostamassa sittenkin Horzen myymälästä saappaat koossa 40 ja palautukseen lähtee nuo kokoa isommat. Saappaita olen jo testannut ja koska eläissäni minulla ei ole ikinä ollut ratsastussaappaita tuntuivat ne uskomattoman tukevilta ja pitäviltä. Harjoitusravissakin istunta parani huomattavasti, kun oli kunnon pito. Vielä vähän ovat tietty tönköt, mutta ajallaan sitten mukautuvat onneksi jalkaan. Moni varmaankin nähnyt noi saappaat jossain.

Viime viikolla pistin myös Verkkokauppaan tilaukseen viimeinkin kunnon älypuhelimen. Samsung Galaxy SII Plus. Puhelin siis saapui jo samalla viikolla ja en hetkeäkään ole ostoa kadunnut. Edellinen puhelimeni oli Nokia 500, mutta eipä se vaikeaa ollut opetella Samsungin käyttöä. Puhelimen myötä MyDay- ja videopostaukset lisääntyy, edellisessä puhelimessa oli sen verran huono kamera, ettei sillä kehdannut mitään kuvata. Lisäksi pystyn nyt puhelimella kirjoittamaan postauksia, joten pystyn silloinkin teille kirjoittelemaan, kun ei ole konetta saatavilla.
Viimeisenä mainittakoon turvaliivi, joka haettiin Biltemasta. Ei siis mitään huippu laadukasta, mutta tällä hetkellä se riittänee minulle. Ehkä sitten, kun alan hyppäämään ja kisaamaan enemmän, tulee tarpeeseen hankkia parempi turvaliivi. Turvaliivin hinta oli ainoastaan 54,90€.
Kuva Bilteman sivulta.
Ensi viikolla loppuu koulu ja sen suhteen mulla on tosi masentava fiilis. Meillä on tuol luokassa niin kiva semmonen tyttöporukka, jonka kaa tulee naurettuu yms, että harmittaa jättää toi koulu. Mut elämässä täytyy vaan siirtyä eteenpäin. Täytyis saada tallille kuvaaja, niin tulis vähän materiaalia taas blogiin. Ja jälleen kerran vaihdoin ulkoasua, mutta tämä on nyt tullut jäädäkseen! :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ovat aivan ihanat saappaat, ja ite yllätyin et kuinka paljon loppujen lopuks ne vaikuttaa ratsastukseen! :D

      Poista
    2. Ne näyttää siltä että tukee jalkaa hyvin, moni ei tykkää tosta mallista mutta musta just täydelliset :)

      Poista
    3. Omasta mielestä kans ihan täydelliset, en malta odottaa et pääsen kokeileen niisä esteillä! :) Toivottavasti sunki jalkaas eksyis tollatteet saappaat ;) :D

      Poista
  2. Noi saappaat on kamalan rumat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiväthän nuo saappaat ole monen mieleen, mutta itse pidän niistä ja ovat ihanat jalassa.

      Poista