maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lyhyet kuulumiset ja viime päivien kuvia

Kerron nyt vähän viime päivien menoista, kun on se jäänyt taas vähän vähemmälle.
Viime viikon tiistaina olin siis taas Teivossa kuvaamassa ja joka kerta alan viihtyä siellä paremmin. Onneksi siellä on kuitenkin tuttu talli, minne voi mennä lämmittelemään :D

Myös koko edellisen viikon Matti oli ollut tosi kiva, rento ja suhteellisen helppo ratsastaa. Ratsastusta on suuresti helpottanut oman istunnan rauhoittaminen. Kovasti olen yrittänyt tehdä jotain haastavampaa mm. paljon asetteluita ja avotaivutuksia. Avotaivutuksen idea on Matille alkanut valjeta, vaikkei se kolmella uralla vielä menekkään.

Valmennus oli taas tavanomaisesti sunnuntaina ja siellä harjoiteltiin pohkeenväistöä, mikä on vielä kovasti ruosteessa. Alkuraveissa ei ollut mitään ongelmaa, hevonen oli rento ja yhteistyöhaluinen.
Lähdimme aloittamaan väistöt, niin että tulimme pituushalkaisijalta ja siitä uraa kohti väistäen vasempaan tai oikeaan suunnasta johtuen. Ensimmäinen väistäminen meni ihan jees, joten sisälläni roimahti jo pieni toivon kipinä. Kuitenkin mentiin koko ajan huonompaan suuntaan, en saanut millään oikeaa pohjettani läpi. Viimeiset väistöt taisivat kuitenkin sujua jo hieman paremmin. Otin nyt myös tavoitteeksi alkaa harjoitella väistämistä.

Laukka oli taas sellaista sekasikiö laukkaa ja ei oikein meinannut mopo pysyä käsissä. Iloinen olen kuitenkin siitä, että pystyyn hyppäämiset ovat vähentyneet ja Matti alkaa ymmärtää, ettei se hyppiminen auta. Oon myös tosi tyytyväinen siihen, että Matti osaa laukan jälkeen rentoutua ja mennä ravia rauhassa pää alhaalla. Poika jaksoi myös mennä nätisti loppukäynnit kentällä.

Ehkä ensi valmennuksessa mentäisiin sitten vähän paremmin! (:









Pyrin kirjoittamaan vielä ennen pääsiäislomaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti