maanantai 25. helmikuuta 2013

Loman alkua

Itselläni on siis hiihtoloma tällä viikolla, eikä mitään suunnitelmia ole. Olen päättänyt lisätä blogiin hieman "lifestyle" tyyliä, jotta olisi enemmän kirjoitettavaa, eikä aina vain samaa heppajuttua :)

Sunnuntaina oli valmennus ja olin todella tyytyväinen alkuraveihin. Matti oli todella hyvin kuulolla, hidasti kun pyysi, eikä lähtenyt hanaa kun annoin vähän ohjia. Isoksi ongelmaksi on kuitenkin syntynyt oma etukeno ja itse kyllä tiedostan sen, mutten ikinä ymmärrä korjata istuntaani. Nyt todellakin lupaan parantaa istuntaani, sillä valmennuksen myötä tuli taas ilmi, että istuntani ja ratsastukseni on kaiken virheiden takana.

Harjoittelimme lisäksi peruutuksia ja Mattihan ei aluksi ymmärtänyt, että pohkeesta voisi myös peruuttaa. Sen kyllä ymmärtää, sillä sehän on vastoin sitä, mitä sille on opetettu pohkeesta. Peruutuksissa reenattiin myös sitä, että pää ei nousisi pilviin ja välillä pysähdyksissä pää pysyikin alhaalla, mutta kun pyysin taaksepäin, nousi pää taas pystyyn. Olen päättänyt, että alan myös harjoittelemaan peruutuksia ja toteutankin tämän ajatuksen heti huomenna, kun menen tallille!
Laukkoja ei laukattu, sillä takakenkä ei ollut aivan täydellisesti kiinni ja muutenkin hiki tuli Matille pintaan raveissa ja avotaivutuksissa. Sen kunto ei ole vielä mikään huippuhyvä.

Lomani on alkanut ihan normaalissa merkeissä, enkä ole sitä oikein osannut aloittaa. Mietin koulujuttuja ja olen nyt lomalla tehnyt matikkaa ahkerasti. Lisäksi odotan jo tulevia kokeita, sillä en ole saanut tänä lukuvuotena yhtäkään 7 tai alempaa. Huonoin numeroni taitaakin olla 8+. Harmittaa, että motivaationi heräsi vasta 9lk. jälkeen, mutta en kadu sitä, että päädyin 10lk.

Haettiin myös tänään postista Horzen paketti, josta oltiin äidin kanssa tilattu minulle jälleen uusi ratsastustakki.
Takin alkuperäishinta oli 109€, enkä ikinä kehtaisi niin kallista takkia itselleni pyytää, mutta nyt takki olikin -50%, joten tottakai se oli pakko saada. Ihanneväri olisi ollut musta, mutta se väri ei alennuksessa vielä ollut, joten valitsin sinisen.


Kiristysnyörit löytyy takin helmasta, sekä tuosta vyötäröltä

 Pistän lisäksi kuvia siitä, mitä nyt loman aikana olen jo ehtinyt kotona puuhastella tallilla olemisen lisäksi.

Katsellut Taru Sormusten Herrasta pitkiä versioita ja ollut koneella



















Pelannut PS2, sekä seurannut Suurinta pudottajaa

Lukenut lempikirjaani

Itse odotan kovasti jo kevättä ja auringon paistetta! Sitä odotellessa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti