perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ratsastuskypärä Crystal CRW® & Koulusatulavyö Equi-Guard®


Esittelen ennen mökille lähtöä kaksi tavaraa, jotka lähtivät mukaan Hööksistä. Tarkoituksena oli ostaa pelkkä kypärä, mutta koska rikoin lopullisesti vanhan vyön, niin täytyi sitten sekin hankkia, kun kerrankin löytyi oikea pituinen. Karu totuus iski Hööksissä, kun kuolasin taas satulahuopia ja muuta pientä Matille, että on aivan turha ostaa sille mitään huopia, kun niitä ei tule käytettyä paljoakaan...
Kypärä on musta CRW ,jonka päällynen on nahkajärjestelmää. Kypärän koko heitti kovasti verrattuna edelliseen kypärään ja onneksi lähdin ihan kauppaan sovittamaan. Vanha kypärä on minulle iso ja saisin sen otettua pois päästäni, vaikka olisikin kiinni. Tästä syystä tarvitsin uuden kypärän.
 Kypärän keskiosassa on kuviota, johon itse tykästyin kovasti ja silmääni miellyttää se, että se levenee mentäessä taaksepäin. Kypärässä tuntuu lisäksi olevan enemmän tuuletusaukkoja, joten ehkä pääni ei ole niin sauna kuin ennen!
Kypärän edessä olevassa tuuletusaukossa on starssikoristeita, joista en itse oikein välitä. Pikemminkin kypärä olisi hienompi ilman niitä, mutta koska muuten pidin kypärästä ja sen istuvuudesta, en antanut blingien häiritä. Kypärän alkuperäinen hinta on 89€, mutta alennuksessa tälläkin hetkellä, joten hinnaksi tuli ainoastaan 44,50€.

Kypärää on saatavana myös ruskeana ja kypärän voit tsekata täältä.

Toinen ostos oli Koulusatulavyö Equi-Guard® , joka täytyi siis ostaa vanhan rikottua. Muutenkin vanha kouluvyömme oli hankala, sillä se oli huomattavasti vaikeampi kiristää selästä.
Vyössä on miellyttävä sympatex pinta, johon ei tartu hikiset karvat (toisin kuin vanhaan), ja se on myöskin todella helppo putsata. Soljet ovat ruostumatonta terästä, joten ihanaa päästä eroon siitä vanhasta, ruosteisesta vyöstä. Vyö on todella halpa tällaiseen normaaliin harrasteluun ja kaiken lisäksi kestävä.
Vyö on pituudeltaan 50cm, joka on juuri sopiva Matille ja hintaakin oli vain 24€.
Kouluvyön voit katsastaa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti