tiistai 27. marraskuuta 2012

Rautakylki

Heippa ja on ilo ilmoittaa, että Matin kanssa palattu normaaliin liikuntaan. Tietysti liikutan sitä sen oman kunnon mukaan ja virtaa sillä riittää kuin pienellä kylällä.
Olin viime sunnuntaina valmennuksessa ja ajattelin, että hyvin se menee kun sillä on edellispäivänä menty aika rankasti. Ei ikinä pitäisi ajatella sellaista, Matti oli niin sikatuulella, että loppujen lopuksi valmentaja joutui sen selkään kipuamaan. Se ei millään halunnut ymmärtää sisäpohjetta, ja itselläni alkoi työn teossa polveen sattumaan sen verran, että aloin turhautua. Se oli kuin rautaa olisi potkinut, joten oli parempi, että minua paaaaljon parempi ratsastaja meni sitä koittamaan.

Aluksi se oli yhtä taistelua, Matti pisti kunnolla vastaan! Tehtävä oli yksinkertainen, kuunnella sisäpohjetta. Hiljaa, mutta varmasti se sisäpohkeen tarkoitus löytyi, vaikka hyppelyitä tuli välissä. Roosa teki myös hieman pohkeenväistöjä ja kyllä se välissä väistikin hyvin, mutta taas poika pelleili aivan turhia. Sain nyt tehtäväksi reenata paljon pohkeenväistöjä ja muutenkin sain tunnilta hyviä vinkkejä mitä sovellan Matin kanssa. Uutta valmennusta odotellessa, ehkäpä puomeja päästään taas pian menemään! Pahoittelen kuvien minimaalisuutta, mutta ei oikeasti ollut julkaisukelpoisia kuvia (enkä halua julkaista kuvia, missä valmentaja näkyy kokonaan)





2 kommenttia:

  1. Tosi hieno tää sun tämänhetkinen ulkoasu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sara! Ite en oikeen tykkää siitä enää, täytyisi saada ensin lumisia kuvia Matista ennenkuin teen uuden ulkoasun jälleen :D

      Poista