perjantai 30. marraskuuta 2012

Jouluostoksilla

Moikka! Joulu alkaa kohta olla täällä, joten oli aika ostaa hieman Matille ja minulle talvivaatteita joulun kunniaks (: Oon itse Rukalla 22.12-27.12, joten hiljaiseloa silloin. Innostuin siis äsken shoppailemaan Horzen sivuilla, jossa nyt parin päivän ajan -20% kaikki varusteet ja vaatteet, joten kaikki ostoksille!

Mietin todella kauan, tilaanko Horzelta kypärän, mutta sitten päätin, etten kiiruhda kypärän ostossa, koska en halua asiaa jälkeenpäin katua. Tilailen siis vasta tammikuussa uutta kypärää, joka luultavasti on BR Riding Helmet Zenith Black Swarovski. Monella on varmaan tuo kypärä, mutta itse tykkään siitä myös. En vielä tiedä minkä värisen ostaisin. Luultavasti mustan, sillä olen tyystin kyllästynyt tuohon ruskeaan kypärääni.
 Tilasin siis nyt itselleni ainoastaan punaisen Horzen One4All talvitakin, joka maksoi ainoastaan 35,20. Takki ei ole mikään kallis, eikä huikea merkkivaate, mutta ei mulla ole muutakaan kallista merkkivaatetusta. 
Kuva Horze
 Matti sai uuden riimun+riimunnarun. Matilla on tosiaan ainoastaan 2 samanlaista riimunnarua. Mustaharmaita. Nyt se sitten sai sinisen pehmustetun riimun ja riimunnarun. Hintaa tuli yhteensä 11,20€.
Kuva Horze
 Lisäksi ostoslistalla on vielä punainen kouluhuopa, Horzelta kun en mitään kivaa löytänyt, niin täytyy katsoa muualta. Äiti vielä näytti mulle Agrimarketin lehdestä hienon toppaliivin ja rakastuin siihen tosi paljon! Hinta oli 35€
Kuva Agrimarket
 Ensi vuonna myös täytyy saappaat hankkia, sillä täytyyhän munkin siirtyä saapasaikaan! Varasin muuten myös ensi kesäksi esteleirin Ponilaaksosta ja ajattelin, että voisin tehdä 2012 vuoden leiristä postauksen, jonka vietin myös Ponilaaksossa. Suosittelen paikkaa! :--)
Hyvää talvea kaikille, täällä tuiskuttaa lunta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti