keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kiirettä ja väsymystä

Pahoittelen postittomuutta, mutta pistän se väsymyksen piikkiin ja nytkin päivittelen nopeasti kännykällä. Oon töissä paperitehtaalla 9-15, minkä jälkeen äkkiä kotiin välipalalle ja siitä tallille. Tallin jälkeen oon ollut tosi voimaton. Mutta kuitenkin välillä lähtenyt kavereiden kaa ulos. Viihdyn töissä paremmin kuin luulin, mutta auringossa työskenteleminen väsyttää, lisäksi tulee kuuma kun hihattomat paidat ja shortsit on kielletty. Ensi viikolla ne työt loppuukin jo ja kesäloma voi virallisesti alkaa.

Lisäksi ilmotusluontoinen asia! Muutan elokuussa Ruoveden hevoslukioon opiskeleen ja Matti jää tänne Nokialle. Blogista siis muuntautuu ratsastusblogini ja Matti jää paaaaljon vähemmällä. Mutta myös samalla tunti- ja kisapostaukset lisääntyy. Vähän muutto jännittää, mutta innolla odotan uusia haasteita :) Lisäilen muutaman viimepäivien kuvia.

3 kommenttia:

  1. Kuinka usein sit Mattia liikutat tai ylipäätään käyt Nokialla? :)

    Onnittelut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mattia liikuttelen viikonloppuisin ja sit tietty lomilla ja sit myöskin nokialle tuun sit aina lomilla ja viikonloppuisin jos ei oo valmennuksia tai kisoja :)

      Poista