keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Esteitä ja valmennuksia

Moikka kaikki!
Eli voitte otsikosta päätellä, et on tullut esteitä vähän hypittyä. Matilla! Eli tossa sunnuntaina oli tarkoitus mennä kouluvalmennukseen, mutta valmetajalle tuli menoa. Nea(jonka kanssa oli tarkoitus mennä tunnille), minä ja tallin omistaja päätettiin että pidetään sittenkin estetunti. Ite olin tottakai innoissani, sillä oon hirmuisen kauan jo haaveillut hyppiväni Matilla. Oon puomeja mennyt aiemmin ja poika kyllä tykkää vaihtelusta. Mentiin siis yksinkertaista tehtävää ja meillä oli ''hidastepuomit'' apuna.

Matti ymmärsi hyvin noiden puomien tarkoituksen ja auttoi siten hidastamaan esteen jälkeen vauhtia. Oon todella yllättynyt, että Matti ymmärsi heti mitä suurinpiirtein piti hypätä. Se ei kieltänyt, vaan yritti heti hypätä. En oikeen saanut selästä selvää miten se esteestä selvisi, liian eteen se tuli ja pudotti pari kertaa takasillaa. Matti myös pelätyi kun takasiin kolahti jotain ja oli aina esteen jälkeen reippaammassa ravissa. Puomeilla sain hidastettua takaisin rytmikkääseen raviin. Koska tämä oli Matin eka hyppykerta, hypättiin vain pari kertaa, niin että molempiin suuntiin tuli hyvät hypyt. Ja se viimeinen hyppy Matin kaa oli kyl huippu! Se jopa hyppäsi kunnolla, niin että ilmavaraa jäi! Tästä estetunnista ei valitettavasti kuvia löydy, mutta sunnuntaina pitäisi tulla kuvaaja paikalle kun uudestaan hypin.

Seuraavana päivänä menin ilman satulaa ja venyteltiin Matin kaa, sillä seuraavana päivänä valmennus! Käytiin myös ottamassa Matista pari kuvaa tarhassa (:










Tämä kuva vain hahmottamassa sitä, kuinka korkeeta hypätiin. Eli siis tuota alinta puomia...



 Nähtäillään :--)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti