tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hevoset 2013-messun ostokset

Moikka (:
Sain johdon äidiltä takaisin, joten esittelen nyt ostoksiani messuilta. Löysin messuilta myös muuta kivaa, mutta koska olin siellä yksin ja käytössäni oli rajallinen määrä rahaa, niin kalliimmat ostokset jäivät kauppaan...

Equitaren neliöhuopa 25€ Hevarista

Equitaren riimu 15€ Hevarista (Matilla samanlainen oranssina)
Kingslandin polvisukat 5€(kauppaa en muista), ruudulliset polvisukat 2€ Hevarista

Messuilta en löytänyt sopivaa kouluvyötä, vanha menee ihan kohta rikki kun rikon sitä koko ajan vahingossa enemmän :D Lisäksi kriittisimmät ostokset ovat suitset, sillä nykyiset suitset venyneet liian isoiksi(lisäreikiä tehty kyllä). Itselleni täytyisi myös löytää sopivat saappaat, tosin niillä ei ole kiire, sillä en tuonne mutaan menisikään kävelemään kalleilla saappailla.

Kentän kunto myös huonontunut, kuulemma pettänyt hieman alta ratsastaessa... Eli turha odotella minkäänlaista kunnollista postausta ratsastuksesta, sillä nyt tyydyn vain treenailemaan radalla.
Toivottavasti kuitenkin kenttä kohta kunnossa, jotta blogi saisi taas hieman vauhtia! :)

5 kommenttia:

  1. Eikös se teidän kenttä oo aina ollu paska? Upottanutkin kuvissa ainakin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se talvella mitenkään paska ollut. Tottakai se keväällä on nyt huono... Viime kesänä upotti kyllä, sillä siinä oli kerros liikaa hiekkaa, jonka kuitenkin toivottiin tiivistyvän kun lumet tulee siihen päälle. Tänä kesänä luultavammin otetaan kerros hiekkaa pois.

      Poista
  2. Onpa ihania ostoksia! Voi ei mäkin himoitsin sikana noita KL sukkia mutta ne makso halvimmillaan 16e mitä näin :( Ja oot löytänyt noin halvalla, vitsi oon kade :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Noi tais olla vielä viimeiset sukat jotka oli tuolla hinnalla :D

      Poista
  3. Tosi kivan näkönen huopa ja riimu! Alkaa harmittamaan, ettei itse sinne tällä kertaa mennyt. :D

    VastaaPoista