keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Koulukiemuroihin kyllästytty

Hejsan!
Tässä on taas hetki vierähtänyt, eikä mitään kummallista ole sattunut. Välillä ratsastus on pakkopullaa, kun Matin kanssa ei ole sujunut. Tänään kuitenkin näkyi taas valoa tunnelin päässä. Poika on luultavammin kyllästynyt vain pyörimään kentällä, joten pientä vaihtelua on Matille luvassa.









2 kommenttia:

  1. Moi. Mun heppa ainakin kyllästyy tosi helposti kentällä menoon. Joudun siis tekemään oikeen viikko-ohjelman jotta se ei tylsisty. :D KOlme kertaa viikossa kentällä on sille liikaa! Kannattaa pitää myös välillä rennompia viikkoja, esim käyt 4krt tallilla ja 3vapaata. Tekee hepan mielelle hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aletaan kans nyt enemmäm maastossa työskentelemään, ettei ihan tylsäks mee. Jtn puomejakin oisi kiva taas mennä :D En viitsi antaa hirveästi vapaita Matille, sillä sille patoutuu niin paljon energiaan :D Meen yleensä sillain että ratsastan 3 pv peräkkäin, sitten yksi pv vapaata ja taas 3 ratsastuskertaa. On hyvin lihaukset palautunut saikun jälkeen, etten yhtään ihmettelekkään että energiaa riittää taas ;D

      Poista