sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hyvin ja huonosti samaan aikaan

 Heippahei
Eli minulla tosiaan oli tänään sunnuntaina valmennus, joka meni hyvin, sekä huonosti. Koko tunti pidettiin yksinkertaisena ja helppona.
Aluksi ehtävänä oli ainoastaan tehdä käynnistä pysähdyksiä, jotka sujuivatkin ihan suhteellisen hyvin. Seuraavaksi lähdettiin ravaamaan ja tekemään käyntiin siirtymisiä. Minulla meni hermot siihen, kun Matti juoksi alta pois koko ajan ja tuntui ettei mikään pidäte mennyt läpi. Mun on yksinkertaisesti pakko oppia olla menettämättä hermojani, sillä se ei todellakaan auta asiaa yhtään. Alkoi kuitenkin Matin kanssa se hyppeleminen ja se veti yhdessä vaiheessa hermottoman loikan! Hyppy tuli ihan yllättäen mulle, mutta se ei todellakaan ollut mikään, mistä olisi lentänyt alas. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen alkoi homma luistaan. Yritin pitää kroppani rentona ja kädes tasaisena. Aloitettiin tehtävä, jossa mentiin rata poikkisuuntaan leikkaa ja lävistäjän keskellä pydähtyminen. Tämä tehtävä oli mieluinen ja Matti toimi siinä todella hyvin, että siinä vaiheessa nautin taas ratsastamisesta. Matti haki välissä jopa oikeanlaiseen muotoon. Loppuraveissa haettiin rentoa ravia, että Mattikin vähän venyttelisi. Onha se vaikeaa välillä saada ex-ravuri ravaan rauhallisesti pitkillä ohjilla, mutta kyllä se loppujen lopuksi onnistui aika hyvin. Oon innoissani siitä, että olen oppinut todella paljon uutta valmennuksien ansiosta ja toivon, että kohta loksahtais palaset kohdalleen Matin kanssa!

Ollaan muuten vaihtamassa Matin kuolaimia ja kokeillaan suoraa kumikuolainta. Nykyisin käytetään kolmipalaa ja tuntuu ettei se nyt ole oikea valinta, enkä itse halua vaihtaa kovempaan kuolaimeen. Puhuttiin valmentajan kanssa siitä, että kumikuolain ei välttämättä ole oikeastaan huono valinta. Eli nyt sitten vain kuolainostoksille :)




2 kommenttia:

  1. Meillä on käytössä juuri nyt suora kumikuolain esteillä, mutta menee vaihtoon koska on liian kova (toisaalta tasainen, kun ei liiku suussa). Koulussa meilläkin käytössä kolmipala/nivel.

    Makea tuo kaula muuten !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sillä aika makia tuo kaula (; Meki nyt vaan testataan sitä kumia, tulee kyllä tänne sit infoa siitä miten sillä suju :D

      Poista