lauantai 13. lokakuuta 2012

Pikapäivitys

Jälleen kerran kirjoittelu on jäänyt taka-alalle. Yksinkertaisesti mun oma motivaatio ei oo riittäny siihen, et jaksaisin tulla kirjoittelemaan Matista. IRL-elämä on tavallaan ihan sekaisin ja Matti ei oo vieläkää parempi. Se ei onnu enää, ainakaan käynnissä, mutta jalka edelleen turvoksissa ja lämmin. Tuun oikeesti hulluks, ku en pääse ratsastaan kunnolla.
Onneksi tosin ystäväiseni Nea antoi minun ratsastaa hänen Bebe hevosellaan keskiviikkona ja minähän menin rakastumaan tähän tammaan. Tosi ihana ratsastaa, yhteistyöhaluinen ja ihan eri maata kuin Matti. Siis paljon kokeneempi! Samana päivänä hoidin Matin jalkaa ja poika alkaa olla jo villillä päällä. Piti kurinpalautusta antaa, ku ei tainnut muistakkaan, että minä määrään. Poika myös yllätti minut positiivisesti, menemällä hiekalle piehtaroimaan, oli jotenkin huvittavaa. Taisi kuitenkin vain olla Matin pirullinen juoni saada mut harjaamaan se :D.
Mä vastailen noihin kysymyksiin, kunhan saan aikaa ja motivaatiota siihen. Tämä oli siis vain pikapäivitys, kattellaan nyt, et mihin suuntaan ton pojan jalka menee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti