torstai 19. heinäkuuta 2012

Pari asiaa selväks

En oo kirjoittanut piiitkään aikaan, johtuen motivaatiosta. Oon saanut paljon paskaa niskaan, kun oon tätä blogia mainostanut. Se on pistänyt vähän miettimään.
Osa puhe on asiallista, on tullut valituksia kentän kunnosta, omasta ratsastuksesta yms, ja haluankin tehä pari asiaa selväksi.

»Kentän pohja on liian pehmeä
-Totta, se on liian upottava, . Tallille on hankittu mönkijä, jolla sitä päästään lanailemaan. Ja en minäkää sielä kentällä aina ratsasta.

»En osaa ratsastaa hevosellani
-Kerron blogissa avoimesti virheistäni. On huomauteltu ja haukuttu, että pidän aina liian kireitä ohjia ja että hevoseni suu on aina auki. Hevoseni lonksuttaa suutaan silloin kun hakee päätään alas ja mielestäni ohjani eivät ole kireällä. Kuvat eivät kerro koko totuutta. Ymmärrän kyllä, että täällä on kuvia missä Matti on reilusta alle luotiviivan, mutta oletteko itse ratsastaneet projekti ex-ravurilla? Matti ite hakeutuu välillä niin alas ja joudun nostamaan sen sieltä ylös. Tätä ns.oikeaa muotoa on hiottu kauan ja tullaan myös hiomaan. Sain Matin nuorena, tiedän. Kehityn sen kanssa koko ajan.

Jos on jotain kysyttävää, niin kysykää! Huomenna ois tarkoitus käydä kolmella eri tallilla, HUHHUH, mitenköhän jaksan :D Eli siis viikonloppuna tulossa postaus, joten nähtäillää!


4 kommenttia:

  1. oon itse ratsastanut projekti ex-ravurilla kaksi vuotta. On hieno että saat hevosen mutoon, koska meillä hevosen suuren koon takia se oli todella vaikeaa. Mutta tässä tapauksessa voi olla, että hevonen pakenee kuolainta alas ja menee tämän takia liian alas, koska mitä kuvista olen katsonut, ohjasotteet on aika tiukat. Mutta tiedän että exien kanssa on todella vaikeaa ja on hienoa että hevosesi menee edes noin hienosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon koittanut just noita ohjien pituuksia tarkkailla, että sitten myötään aina oikealla hetkellä. Eihän se helppoa ole, mut reenii vaan (:

      Poista
  2. Älä välitä niistä jotka vain haukkuu :) Teet hienoa työtä kun uskallat ottaa ex-ravirin koulutettavaksi! Mulla ei ainakaan kärsivällisyys, uskallus tai taito riittäs ottaa täyttä projektia itelleni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan olla välittämättä, tässä homassa tosiaan tarvitaan kärsivällisyyttä! Ja ei mullakaa aina taidot riitä :D

      Poista